Phone ni buat aku marahhhh!!

Pernahkah korang terfikir utk membelanjekan sedikit dari duit PTPTN / JPA anda utk membeli sebijik handphone? xpernah? kalau xpernah,korang mmg bodoh! haha..

tapi bodoh2 korang..bodoh lagi aku yang da tertipu dengan henpon yang bakal saje dicampakkan ke mane2 longkang Shah Alam yg berstatus busuk,same busuk dengan toke yang rekemen aku untok beli henpon lahanat ini.


suda nampak?? ya..dengan spec yg begitu menggoda..bluetooth (spec standed tapi aku excited sbb hp lame aku xde bluetooth -_-"), WiFi,built in 5MP camera,touchscreen dan pelbagai fungsi yang indah2 belaka...

Memang dilengkapi mcm2 function,tapi..pada akhirnya,henpon ni selalu sangat 'hang',sangkot,lembab....perumpamaan yang senang bile korang menggunakan sebuah PC pentium 1,dgn 256mb RAM yg di install dgn OS window Vista (xboleh pon buat gak sebab ni andaian jer) dan digunekan utk bermain DoTA Warcraft. (xmlampau sgt kan?? haha)..jadi kesimpulan nye...LEMBAB..

time bukak msg,suddenly de mase2 die jadi sengal,x terus pegi kat inbox tapi tibe2 muncul sent item dalam 2-3 second baru open inbox...i mean...aku xpnah la pakai hp mahal,tapi kalau dah lmbab tahap kura2 kudung ape cer....

then,ade jugak penyakit die,kadang2 kamera xboleh nak ON, eh saket hati kot,restart phone baru leh ON balik kamera,yang membuatkan aku nak lepas geram dgn mem'post' blog ni sebab touchscreen pon kadang2 dah x function...damn!! seriesly darnest phone ever

4 comments:

  1. testing2....bla3

    ReplyDelete
  2. hahaha..ako xde lak tpkir nk bli fon ngn duit pt..ako rs ni bale utk ko laa..pt utk stdy..hahaha..ko beli cap ayam ke ape??

    ReplyDelete
  3. kuang asam...ko org kaye bley la.....huuuu xtaw la..hp nye x repair lgi pon

    ReplyDelete
  4. kaye ke ako?? nak mkn pn xde duit..sbb tu kurus kelengking je..huhuh..bile nk repair??

    ReplyDelete